Aiki(bu)do historie – Aiki News

Op internet zijn heel veel bronnen met informatie. Veel informatie komt van de website Aikido Journal Veel van de informatie wordt traditioneel van Meester maar Leerling overgedragen. Zo ook bij O-Sensei die heel veel volgelingen had die zijn stijl, zijn inzichten zijn overtuigingen hebben meegekregen. Veel van de leerlingen zijn in de loop der jaren vastgelegd op beeld. Veel interviews zijn goed gedocumenteerd. Kortom een mooie bron als je meer in de achtergronden wilt verdiepen. Zo kom je er dan ook achter dat veel van de leerlingen van O-Sensei de vorm hebben voortgezet met eigen inzichten.
Zo ook Sensei M.Mochizuki (Yoseikan), Sensei Floquet (Aikibudo) is hiervan weer een leerling.

Rating : 0 / 0 votes
  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
?

Geef een reactie