Kyu-Examen uitslag 7 juli 2014

Vanavond was het weer tijd om de kyu-examens af te nemen. In de afgelopen periode werden de 6 uitgenodigde examen kandidaten steeds een beetje meer zenuwachtig. Er is veel getraind om alle examen onderdelen te kunnen demonstreren en Paul en ik zijn trots op het resultaat. Ieder van jullie heeft in voldoende mate kunnen laten zien dat zij of hij de volgende kyu-graad heeft verdiend. Proficiat allemaal.

Als we terugkijken op de examens zijn wij trots op hetgeen jullie hebben laten zien, en vooral de manier waarop. Met respect voor Uke, goede kamea, ki-ai en shisei. Het is bijzonder om bij meerdere van jullie te kunnen terug zien wat we regelmatig oefenen. Het creëren van een balansverstoring en die gedurende de techniek in stand te houden.

Vanaf 30 juni is het zomerrooster ingegaan en zullen we tot na de zomer (zie rooster) alleen op maandag avond lesgeven en is er op woensdag avond vrij trainen.

Op 16 juli trouwens hebben we onze jaarlijkse strandtraining. 20:00 op Hoek van Holland.

BudoRyuShizentai_kyuexamen070714

Rating : 0 / 0 votes
  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
?

Één reactie op “Kyu-Examen uitslag 7 juli 2014

  1. Dat zijn mooie woorden Marco, maar ik ben het helemaal met je eens. We zijn trots op onze leerlingen. Het is nog steeds een groot plezier om hier les aan te mogen geven. Voor een ieder die op vakantie gaat: een hele fijne vakantie met behouden thuiskomst.
    Tot ziens op het strand 16 juli!!

Geef een reactie